Over ons 

6.jpg

Devlieger Filip bv is een groothandel in voedingsartikelen en non-foodproducten gericht aan horeca, cateraars, slagers, bakkers, buurtwinkels, supermarkten, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen, de voedingsindustrie, verenigingen, bedrijven, ... Wij leveren dagelijks aan de oostkust van Knokke tot Oostende, in de regio Brugge en omstreken, in het Meetjesland en in de regio Sluis. Wij leveren ook verschillende keren per week in de regio's Gent, Tielt en Roeselare. Onze Cash&Carry is dagelijks geopend en is zowel voor professionele als particuliere klanten toegankelijk.

Onze sterkste troef is onze service. Klanten kunnen elke dag bestellen, inclusief zon- en feestdagen. In Knokke-Heist kunnen klanten meerdere malen per dag bestellen om nog de dag zelf beleverd te worden.

Ons assortiment bestaat uit droogvoeding, verpakte verse voeding, diepvriesvoeding, verse groenten en fruit, verse paling, mosselen en non-food artikelen zoals papierwaren, verpakkingsmateriaal en onderhoudsproducten. 

Voor onze verse groenten en fruit kiezen we uitsluitend de beste kwaliteit beschikbaar op de markt. Onze verantwoordelijken van de groenten- en fruitafdeling houden deze kwaliteit nauwlettend in het oog zodat de bestellingen die bij ons vertrekken ook voldoen aan deze kwaliteitseisen.

Wekelijks wordt er verschillende malen levende paling bij ons geleverd. Deze paling wordt in eigen huis gestroopt, gekuist en verpakt. Op deze manier kunnen we een uniek en ultravers product van de beste kwaliteit aan onze klanten aanbieden.

Voor verse mosselen en andere schelpdieren zoals oesters, kokkels, alikruiken enz. werken wij samen met Prins & Dingemanse. Het merk Prins & Dingemanse staat garant voor een uitmuntende kwaliteit en een uitstekende service naar hun klanten.

Zowel professionele als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor volledig verzorgde kaasplanken. De kaasplanken worden gegarneerd met vers fruit, gedroogde vruchten en noten. Indien gewenst voorzien wij daar brood en botertjes bij.